ANN & STEFFEN’S VESTLIGE USA EVENTYR

Den ultimative rejse i det vestlige USA til dig der vil have det hele med i en rejse. Turen er fyldt med alle de største attraktioner fra Walk of Fame i Hollywood, The Strip i Las Vegas og Golden Gate Bridge i San Francisco til enestående naturparker med Grand Canyon, Death Valley og Yosemite i spidsen. Rejseguiden er tilrettelagt med fokus på lokale tips og idéer og der er lagt vægt på oplevelser med et dansk tvist fra Ole Henriksen på Sunset Blvd. til to friske danske is-elsker og en dansk vinbonde med øje for økologi og bæredygtig. Oplev alle de traditionelle attraktioner med lokale in put og få meget mere ud af din ferie.

 

OVERORDNET PLAN: 16 DAGE/15 NÆTTER

Los Angeles - Phoenix - Kanab - Las Vegas - Ridgecrest/Bishop - Yosemite Village - San Francisco - San Simeon - Los Angeles

 

DAGSPROGRAM

DAG 1: ANKOMST TIL LOS ANGELES Brug de første timer i USA med et lokalt besøg i de hyggelig i strandbyer Manhattan Beach og Hermosa Beach med lækre restauranter og afslappet stemning, hvorfra solnedgangen også kan nydes.

DAG 2: STJERNERNES LOS ANGELES

I dag bør rute gå forbi Downtown,det danske bageri, Hollywood Blvd. med The Walk of Fame, Kodak Theatre og Chinees Theatre, Sunset Blvd., hvor vores egen store danske berømthed Ole Henriksen har sit spa, Rodeo Drive og slutte i Venice Beach ved en dansk isbutik samt den berømte Santa Monica Pier.

DAG 3: DAGSTUR TIL SAN DIEGO

Oplev mere af Los Angeles eller sæt kursen mod syd og nyd dagen i hyggelige San Diego med La Jolla, Mission Bay, Coronado, Balboa Park, Gaslamp District og Old Town.

DAG 4: L.A. - PALM SPRINGS - PHOENIX

Oplev ørkenen fra oven fra verdens største roterende svævebane i Palm Springs, gå en tur mellem de kaktuslignende træer i nationalparken Joshua Tree og slut dagen med en kalorierig aftensmad på den verdensberømte ”Heart Attack Grill” i Arizona.

DAG 5: PHOENIX - SEDONA - KANAB

Besøg den gamle klipperuin Montezuma Castle inden de gyldne klipperområder omkring Sedona. Fortsæt gennem indianerreservater med spændende Trading Post, hvor indiansk keramik og smykker sælges. Nyd udsigten over Lake Powell og Coloradofloden omkring byen Page.

DAG 6: KANAB - BRYCE - ZION - LAS VEGAS

Følg USA's smukkest vej til Bryce Canyon med de ”brændende” Hoodoo klipper. Oplev også de skyhøje klippevægge i Zion National Park inden dagen slutter i kasionbyen LasVegas – en funklende skattekiste midt i den mørke ørken.

DAG 7: LAS VEGAS

Dagens står på afslapning i Las Vegas ved poolen, med shopping eller blandt byens hav af forlystelser fra fritfald til affyring af alverndes våben på en af de mange skydebaner. Aftenen bør omfatte en tur ad The Strip tæt pakket med underholdning af en hver art både undenfor og i de enorme tema hoteller.

DAG 8: LAS VEGAS - UDFLUGT MED FLY TIL GRAND CANYON

Slap af i Las Vegas eller tag på en spændende udflugt med fly over Hoover Dam til Grand Canyon, hvor den enorme kløft kan opleves på tæt hold fra kantens udsigtspunkter eller fra glasbroen SkyWalk, hvor også indianerne fremviser der kultur og historie.

DAG 9: LAS VEGAS - DEATH VALLEY

Endnu en enestående naturoplevelse venter i nationalparken Death Valley. Klimaet og naturen i ”dø-dens dal” finder intet sidestykke og skal opleves såvel fra panorama udsigter som på den indtørrede saltsø med USA’s laveste punkt. Vest herfor rejser USA’s næsthøjeste punkt Mount Whitney (4418 meter) sig som en skarp kontrast.

 

DAG 10: YOSEMITE VILLAGE Tag til USA’s mest besøgte nationalpark Yosemite. På vejen gennem den enestående natur mod par-kens centrum ser I flere smukke steder og i dal kan parkens to mest berømte vandfald besøges. Der overnattes i parken i ægte M*A*S*H stil i telte, der mere virker som små hytter med senge og lys - en enestående kontrast Las Vegas’ glitter og glimmer og den perfekte måde at opleve parkens natur på.

DAG 11: YOSEMITE

Nyd hele dagen i den smukke naturpark fyldt med enestående oplevelser. Tag på vandreture, observer dyrelivet, oplev verdens 25.største træ nyd de fantastiske udsigtspunkter med panorama udsyn over parkens landskab.

 

DAG 12: YOSEMITE - NAPA - SONOMA - SAN FRANCISCO

I dag skifter landskabet karakter fra massive klippeformationer og tætte skove til bakkede vinområder i de verdenskendte vinområder Napa Valley og Sonoma, men rig mulighed for smage på de skønne drå-ber inden San Francisco byder velkommen fra den legendariske Golden Gate Bridge.

 

DAG 13: SAN FRANCISCO

Oplev San Francisco med de historiske sporvogne, stejle og snoede gader, Downtown omkring Market Street og Chinatown, Fishermans Wharf samt en udflugt til det gamle militær fort og tidligere fængsels ø, Alcatraz.

 

DAG 14: HIGHWAY 1

Fra San Francisco følg Highway 1 sno sig langs Stillehavets barske kyst mod syd gennem smukke Mon-terey, kystbyer som Big Sur og slutteligt kan en rundvisning på slottet Hearst Castle anbefales.

 

DAG 15: SOLVANG - EN DANSK VINBONDE - L.A.

Fortsæt langs kysten til den danske by Solvang, hvor I kan gå en tur i de ”danske” gader og besøge de danske butikker. I området er der også mulighed for at besøge en succesfuld dansk vinbonde. Lige før kan der shoppes amok i et af USA’s største outlet malls. Følg evt. Highway 1 det sidste stykke til Los Angeles gennem det berømte og eksklusive Malibu.

 

DAG 16: HJEMREJSE FRA LAX

I dag kan I nyde de sidste timer i USA inden turen går tilbage til Danmark fra Los Angeles.

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: