REJS I DET BEDSTE SELSKAB...

… og få de bedste oplevelser med hjem! Vi tilbyder et fast udvalg af rundrejser med fokus på tid, kvalitet og spændende oplevelser både på de traditionelle rejser samt de mere unikke ruter.

 

Vores spændende rundrejser er veltilrettelagte og giver gæsterne mulighed for at læne sig tilbage, slappe af og nyde alle de fantastiske oplevelser samt suge alle indtrykkene til sig. Vi kommer forbi de største attraktioner og must-see destinationer, men lægger også stor vægt på at give gæsterne lokale og unikke oplevelser med hjem. Vores team af guider gør vores rundrejser til en personlig og professionel oplevelse fra start til slut.

 

RUNDREJSER I USA

Det vestlige USA’s største attraktioner og must-see sights er samlet i en enestående rundrejse, der giver en spændende forsmag på områdets fantastiske naturscenerier, amerikansk kultur og imponerende storbyer. Med vores dygtige rejseleder i spidsen venter et hav af uforglemmelige oplevelser i nogle af verdens mest eftertragtede steder.

 

Se mere ››

En rundrejse der indeholder alt det bedste af det vestlige USA tilført et dansk tvist og lokal ekspertise. Rejsen er designet med fokus på kvalitet og tid til at opleve alle de fantatsike steder på den helt rigtige måde. Det er den perfekte rejse til dem, der ønsker en rundrejse med sjæl og unikt indhold.

Se mere ››

Washington D.C., New York, Niagara Falls, Chicago, St. Louis, Memphis, New Orleans, Everglades, Key West og Miami - behøver vi sige mere? Dette er uden sammenligning den ultimative runderejse med alt det bedste i det østlige USA all around!

 

 

Se mere ››

 

Tag med dansk guide på en uforglemmelig sanserejse gennem det nord-østlige USA, hvor historiske bygninger og monumenter blandes med enestående naturoplevelser i et landskab præget af dybe skove, enorme bjerge, utallige søer og brusende vandfald. Rejsen er krydret med områdets fantastiske udbud af lokale specialiteter.

 

Se mere ››

 

Tag med dansk rejseleder til verdens centrum i to imponerende og centrale metropoler på en spændende rejse gennem USA historiske og magtfulde hovedstad, Washington D.C., videre til den pulserende og fascinerende million byen, New York. Mærk stemning og opleve disse to storbyer, som verdens øje konstant er rette mod, på helt tæt hold på denne intense rundrejse.

 

Se mere ››

Tag med dansk rejseleder på en fabelagtig rejse gennem det vestlige USA's mest eftertragtede naturparker herunder Rocky Mountains, Yellowstone, Bryce Canyon, Death Valley og Yosemite. Oplev de smukkeste og mest forskelligartede storbyer som Denver, Salt Lake City, Las Vegas, San Francisco og Los Angeles. Kort sagt en unik rejse pakket med de bedste oplevelser.

 

Se mere ››

En rundrejse ud over det sædvanlige venter, når vi drager fra millionbyen Houston på Texas’ østkyst gennem spektakulære naturscenerier til Seattle højt mod nord på USA’s vestkyst. Vi møder et bredt stektrum af USA mange kulturer, kommer helt tæt på det vilde dyreliv og oplever natur og landskaber der vil tage pusten fra enhver. Kort sagt en fantastisk rejse pakket med eventyrlige oplevelser.

 

Se mere ››

RUNDREJSER I COSTA RICA

Rejsen går gennem fjerntliggende regnskove, højtliggende tågeskove, frodige marker og tørre sletter til aktive vulkaner, varme kilder, brusende vandfald, palmestrande og et af verdens mest rige og forskelligartede dyre- og planteliv. Tag på denne eventyrlige rundrejse i Costa Rica med dansk rejseleder.

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: