KØR SELV HELE VEJEN...

...giver frihed og plads til en unik og individuel ferie. For at gøre forberedelserne nemmere har vi allerede skræddersyet et spændende udvalg af færdigpakkede kør-selv ferier i hele USA - og der er noget for en hver smag og et hvert temperament. Alle kør-selv pakker leveres med en spændende dansk rejseguide med forslag til aktiviteter og seværdigheder samt en brugervenlig kørsels-vejledning til rutens hoteller med lokale tips og idéer til restauranter, shopping og points of interest i nærområdet. Alt dette gør kør-selv ferien endnu nemmere og der er mere tid til at nyde friheden og de mange oplevelser på ruten.

 

KØR-SELV FERIER

En kør-selv ferie med et dansk tvist og fokus på unikke oplevelser som dagsudflugt til San Diego, fly over Grand Canyon og vinsmagninger i Napa Valley. Ruten går forbi alle de smukkeste naturparker og til 5 meget forskellige storbyer. De perfekte ferie for hele familien i det vestlige USA.

 

Se mere ››

 

En kør-selv ferie med fokus på korte afstanden og alle de bedste oplevelser for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Det vestlige USA er et paradis for børn og det perfekte sted for en uforglemmelig og oplevelsesrig ferie for hele familien.

 

 

Se mere ››

 

En kør-selv ferie i solen med fokus paradisisk sand- og badeferie blandet med Orlandos eftertragtede forlystelser og Miamis afslappende og moderne storby rush. En rigtig ferie med oplevelser for alle aldre.

En kør-selv ferie med fokus på charmerende storbyer, fascinerende naturfænomener og uforglemmelige smagsoplevelser med alt det bedste i det nordøstlige USA. Tag på en sanserejse gennem historiske begivenheder og arkitektur samt fortryllende natur rig på lokalt dyrkede specialiteter.

 

Se mere ››

En alternativ ”kør-selv” ferie til fascinerende og altid pulserende New York og videre med tog til den amerikanske hovedstad Washington D.C., der emmer af historie og spændende kulturelle oplevelser.

 

 

Se mere ››

En enestående kør-selv ferie med fokus på uberørt og alsidig natur fra vulkaner, redwoods og spejlblanke søer til regnskov og vinområder blandet med charmerende og hyggelige storbyer i det nordvestlige USA.

 

 

Se mere ›

En kør-selv ferie med alt det bedste i det vestlige USA - også de fantastiske steder som ikke alle får besøgt. Et tætpakket program gennem Californien, Arizona, Utah og Nevada med nye oplevelser omkring hvert hjørne, gør denne rejse til det perfekte valg for dem, der vil se det hele - én gang for alle.

 

Se mere ››

En spændende og smuk kør-selv ferie med alt det bedste fra de nord-østlige USA. 3 af østkystens mest eftertragtede storbyer blandet med klassisk amerikanske kultur, historie, landbrugsidyl og fascinerende naturoplevelser.

 

Se mere ››

Denne kør-selv ferie følger den klassiske rute til de mest eftertragtede attraktioner i det vestlige USA. Ruten er lagt og programmet er tætpakket, så med garanti for en uforglemmelig rejse er det bare at slå taget ned og nyde hvert minut.

 

Se mere ››

GOLF-FERIER

Denne komplette golfrejse ligger vejen forbi stjernes by Los Angeles, ferie-paradiset Palm Springs og spillebyen over dem alle Las Vegas. Alle populære og solbeskinnede destinationer, der bugner med optimale golfmuligheder og som huser flere af de allerbedste golf-faciliteter i hele USA - en uforglemmelig golfferie udover det sædvanlige!

 

Se mere ››

En kør-selv ferie til alle med kærlighed til golf og vin. Tæt pakke med golf- og vinoplevelser i verdensklasse kombinerer denne rejse det nord Californiens mest charmerende natur og storby oplevelser med mulighed for at prøve kræfter med nogle af landets bedste og smukkest beliggende golfbaner.

 

 

Se mere ››

 

ABU DHABI & DUBAI

Denne exceptionelle og luksuriøse "kør-selv" ferie er under udarbejdelse, og forventes klar i løbet af sommeren!

 

Se mere ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: