DE HELT UNIKKE EKSTRA OPLEVELSER...

… giver den helt unikke ferie. Planlæg feriens største oplevelser hjemmefra og lad os sørger for at alt er klappet og klar. Bay Exclusive tilbyder en lang række spændende aktiviteter i USA og som de eneste tilbyder vi danske dagsture i Los Angeles, San Diego og Las Vegas. Læn dig tilbage og nyd en dag i godt selskab med en perlerække af de største attraktioner og lokale hemmeligheder.

 

Alle vores dagsture er beskrevet nedenfor - Rigtig god fornøjelse!

 

DAGSTURE MED DANSK GUIDE

AMERIKANSK KULTUR

Oplev USA's mange kulturer:

Første stop er det helt fantastiske Dodger Baseball Stadium med 1½ times guidet rundtur. Herfra gør vi stop i den autentiske Chinatown, hvor vi nyder en god frokost. Efterfølgende kører vi gennem Little Tokyo og alle skyskraberne i Downtown. I Downtown besøger vi Rasmus’ hyggelige danske bageri fyldt med lækkerier. Vi fortsætter gennem Koreatown til The Original Farmers Market i Hollywood. Her har vi et par timer på egen hånd til at gå på opdagelse blandt de mange yderst spændende boder og butikker. Dagen slutter med en rigtig amerikansk aftensmad i ægte cowboystil på restauranten Saddle Ranch, hvor der vil være underholdning fra rodeo-tyren i midten af restauranten, og hvor du har mulighed for at udfordre sig selv og andre med en tur!

 

L.A.'s HEMMELIGHEDER

Oplev steder i L.A. du aldrig selv ville finde:

Dagen starter med et stop ved danskeren Lindas marihuana-shop i Malibu, hvorfra vi går ned på det de ”lokale” kalder Billionaires Beach. Her ligger stjernernes kæmpe strandvillaer side om side, bl.a. Bruce Willis & Julia Roberts’, så der er stor chance for, at vi støder på en kendis, mens vi går en tur langs det glitrende Stillehav. Vi fortsætter til The Malibu Center, hvor Malibus velhavende indbyggere shopper og spiser – paparazzierne ligger derfor ofte klar! Herefter går turen til en eksklusiv strandrestaurant, hvor vi spiser en lækker frokost og nyder livet. Dernæst står den på mere natur og lidt fysisk aktivitet med en vandretur til et afsides og meget unikt beliggende udsigtspunkt i det berømte Pacific Palisades med en ubeskrivelig udsigt over kysten og hele L.A.

 

L.A. STYLE

Oplev L.A.'s mest populære steder:

Vi starter med en rundtur i det glamourøse Beverly Hills, Bel Air & Hollywood, forbi de største kendissers enorme ”slotte”. Herefter stopper vi ved den berømte Hollywood

Blvd. med Kodak Theatre, kendt for Oscar showet, stjernernes aftryk i asfalten, look-alikes og meget meget mere. Frokosten nyder vi på en lækker restaurant på den eftertragtede Sunset Blvd.. Dernæst besøger vi Ole Henriksens Spa. Vi fortsætter i de kendtes fodspor til de eksklusive butikker på Rodeo Drive og hotellet fra filmen Pretty Woman. Næste stop er Venice Beach, kendt for frisind, muscle beach, boder og underholdning. Her finder vi også Laura & Christians lækre isbutik. Solen går langsomt ned mod Stillehavet, mens vi går langs stranden til Santa Monica, hvor vi kan gå en tur ud på den smukke Santa Monica Pier med udsigt over havet.

 

FIESTA I SAN DIEGO

 

Oplev strand og stemning:

 

Vi starter dagen med at køre den smukke tur sydpå via Highway 1 langs stillehavskysten fra L.A. gennem de mange eksklusive strandbyer som Laguna Beach, Newport Beach og La Jolla til San Diego. San Diego er meget anderledes end andre amerikanske storbyer - her hersker en afslappet mexicansk stemning og byen emmer af historie og sommerstemningen fylder de mange unikke kvarterer. Vi besøger de enestående områder omkring Mission Bay og Silver Beach, ser det smukke Coronado Hotel, Downtowns Gaslamp Quater, Balboa Park og går en tur i hyggelige Old Town inden turen igen går tilbage til Los Angeles.

 

VEGAS, BABY!

 

Oplev unikke Las Vegas:

 

Dagen starter med mulighed for at prøve kræfter med al verdens skydevåben på en af Las Vegas’ bedste skydebaner. Stadig med adrenalinen pumpende i blodet når vi historiske Downtown med det berømte hotel Golden Nugget og andre af byens første kasinoer. Ved et af USA’s største outlet malls har vi nogle timer til på egen hånd at shoppe amok i mærkevarer til spotpriser, inden vi skal nyde udsigten over Las Vegas fra toppen af Stratosphere. Her kan de friske også prøve fritfald og karruseller i næste 300 meters højde. Vi slutter dagen i super eksklusive omgivelser i hotel Bellagio’s mest prominente og private etager med en unik rundvisning i den luksuriøse præsident suite. I ægte VIP stil bliver hentet af byens største limousine, som kører os via The Strip til det berømte Las Vegas skilt inden turen slutter tilbage på hotellet.

 

SPÆNDENDE EKSTRA OPLEVELSER

MED FLY TIL INDIANERNE VED GRAND CANYON

Tag på en spændende dagsudflugt direkte fra dit hotel i Las Vegas med fly til Grand Canyon. Turen går til kløftens West Rim og der flyves bl.a. også over den imponerende Hoover Dam og Lake Mead. Den vestlige del af Grand Canyon er ejet af indianerstammen Hualapai og her får du et spændende indblik i deres kultur og historie. Du bliver fragtet med bus rundt i området, hvor der bl.a. gøres holdt ved to unikke udsigtspunkter. Den ene er den nyligt opførte Skywalk – en glasbro, der hænger ud over kløftens kant og giver en fænomenal udsigt og fornemmelse af Grand Canyons størrelse omkring 200 meter over kløftens bund. Frokosten kan nydes med udsigt over Grand Canyon inden turen igen går med fly tilbage til lysshowet i Las Vegas.

 

HELIKOPTER TUR OVER GRAND CANYON

En helt exceptionel måde at se Grand Canyon er ved at opleve det hele fra oven. På denne helikoptertur flyves direkte over og igennem kløftens bredeste og dybeste sted. I kommer bl.a. også forbi de højeste og de ældste klippeformationer, følger et stykke af Colorado River, der snor sig igennem dalen, og får herved sat hele kløftens ufattelige størrelse i perspektiv. På de mest komfortable og luksuriøse manér kan I således opleve dette fascinerende naturfænomen på en måde, der overgår enhver forestillingsevne.

 

CRUISE I NEW YORK

Det er en yderst interessant oplevelse at tage den fascinerende sejltur hele vejen rundt omkring Manhattan!

Den enorme storby får en helt anden dimension fra søsiden, og det er dejligt afslappende blot at læne sig tilbage og med vind i håret nyde udsigten. De tætstående skyskrabere, den travle trakfik, lyde og larm er helt anderledes, når det kommer lidt på afstand, og den kompakte metropols størrelse kommer tydeligt til udtryk i løbet af denne tre timers sejltur. I kommer forbi de mange ikoniske højhuse, Frihedsguinden, alle de imponerende broer og ser de forskelligeartede kvarterer i et helt nyt perspektiv.

CYKELLEJE I SAN FRANCISCO

Oplev blomsterbyen under åben himmel på en aktiv og miljøvenlig måde. San Franciscos kringlede gader, livlige atmosfære og utallige attraktioner gør en cykeltur til den optimale måde at indtage alle byens indtryk på. Med startpunkt ved den populære og centralt placerede Fisherman’s Wharf, er der et hav af spændende cykelruter - gennem Downtown, over Golden Gate eller hvad med en uforglemmelig tur op og ned af byens stejle, hyggelige og helt karakteristiske gader.

 

ALCATRAZ

Et besøg til denne legendariske fængsels-ø er meget mere end kriminalhistorie og tomme bygninger. Alcatraz rummer utallige fortællinger og oplevelsen ved at gå rundt i de samme gange, som flere af USA's mest berygtede forbrydere er usammenlignelig. Den grumme fortid kan dog ikke overskygge øens smukke beliggenhed, dens flora og den imponerende udsigt til San Francisco.

HEARST CASTLE

Historisk set er dette slot en uovertruffen arkitektonisk perle på den amerikanske vestkyst. Hearst Castle er desuden kendte for sine imponerende kunstudstillinger, de smukt udsmykkede pool-områder og slottets egen zoologiske have. Disse storslåede omgivelser emmer af en tid, hvor intet i "Guds eget land" kunne blive stort eller ekstravagant nok.

 

UNIVERSAL STUDIOS

Det er ikke uden grund Hollywoods største attraktion hvert år tiltrækker tusindvis af mennesker. Universal Studio er et slaraffenland for dem, der ikke kan få nok af verdensklasse forlystelser og naturligvis også for filmelskere i alle generationer. Vi kan sørge for et "Front in Line Pass", hvorved I kan springe køen over og gå direkte til alt det sjove!

 

KONTAKT OS

Ring eller skriv en e-mail hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en af disse unikke ekstra oplevelser.

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: