SPECIAL REQUESTS - ALT ER MULIGT...

Enhver rejse kort som lang udspringer af en drøm om at opleve bestemte steder, kulturer og/eller attraktioner. Alle mennesker er forskellige, har forskellige ønsker og forventninger til deres ferie og samtidigt byder forskellige lejligheder på forskellige anfordringer. For os er det netop det der gør rejsebranchen så spændende og interessant - vi elsker at gøre drømme til virkelighed!

 

Ud over vores fast produktportefølje er vi derfor altid åbne for specielle forespørgsler på alt lige fra få ændringer i et allerede tilrettelagt program til planlægning af den årlige rejse med golfvennerne. Eller eksempelvis planlægning og gennemførsel af drømmebrylluppet i Las Vegas.

 

Til inspiration har vi nedenfor vi samlet et udvalg af idéer, men mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser!

 

SPECIAL REQUESTS

GRUPPEREJSER

Udnyt muligheden for en privat dansk guidet rundrejse i selskab med venner og familie og få det bedste ud af din ferie med dem du holder af!

I behøver ikke være 30 personer for at få jeres egen guide - vi kører også med grupper på 8-10 personer. En professionel guide, som klarer alt det praktiske, giver frihed og ro, så alle i gruppen får det bedste ud af ferien!

BRYLLUP

Forevig dagen I aldrig glemmer på en hvid sandstrand med udsigt over det turkisblå hav eller i det legendariske Little White Wedding Chapel i bryllupsbyen over dem alle Las Vegas. Tag familie og venner med på en uforglemmelig ferie, når I siger ja til hinanden.

MOTORCYKEL REJSER

Udlev drømmen om at cruise af sted med hånden på speederen ad den legendariske Route 66, på snoede veje gennem enestående natur eller over de bakkede gader i San Francisco. Saml gutterne og få en oplevelse for livet - ja kvinderne kan også være med!

KRYDSTOGT

Et sejlende luksushotel bringer dig behageligt og roligt fra den ene attraktion til den anden. Få en forsmag på fjerne destinationer og nyd timerne ombord med solbadning, lækre middage, kasino og meget anden underholdning.

ATV

På firehjul og fuld fart gennem ørkensand, over brusende vandløb og op ad bjergskråninger. En unik oplevelse i et med naturen og den kraftfulde maskine - en aktiv ferie for hele familien eller en sjov drengetur med vennerne.

PÅ SKI

På første pladsen finder vi naturligvis Aspen - USAs mest kendte og eksklusive skiområde, hvis hyggelige atmosfære og høje kvalitet skaber unikke rammer for en fantastisk ferie i The Rockies' enestående natur og betagende bjerglandskab.

 

RIVER RAFTING

Få et sug i maven og et smil på læben med en spændende tur ned af rislende floder og brusende fald. En sjov oplevelse for hele familien med adrenalin pumpende i blodet og uforglemmelige oplevelser i smukke omgivelser for en dag eller som en flerdagsudflugt helt tæt på naturen.

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: