BAY EXCLUSIVE - En troværdig og erfaren forretningspartner til den danske rejsebranche

Med en brændende passion for USA og det at rejse blev grundstenen til Bay Exclusive lagt allerede mange år tilbage, og denne ånd lever fortsat i virksomheden. I dag er Bay Exclusive din professionelle B2B leverandør af kvalitets- og prisbevidste pakkeløsninger til alle rejselystne gæster.

Vi tilbyder en bred og spændende produktportefølje med alt fra hoteller, bil, fly og dagsture til skræddersyede kør-selv ferier og dansk guidede rundrejser i hele verden. Der er skarpt fokus på veltilrettelagte og fleksible produkter med unikke og lokale oplevelser i især USA, Costa Rica og De Forenede Arabiske Emirater.

 

Vores team...

...er sammensat af erfarne rejsespecialister og lokalkendte guider, hvis store passion for at rejse tydeligt afspejler sig i vores produkter, samt den personlige service vi giver alle vores samarbejdspartnere og deres gæster. Vi sidder altid klar til en snak om generelle såvel som specifikke ønsker - både for eksisterende og fremtidige kunder. Er du privat person er du ligeledes meget velkomme til at kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med en af vores samarbejdspartnere.

 

VORES NØGLEORD

 

Fleksibilitet

 

Professionalisme

 

Personlighed

 

Idérig og nyskabende

 

Lokal ekspertise

 

Kvalitet

 

Tillid

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: