BØRNEEVENTYR I DET VESTLIGE USA

Tag børnene med på en fantastisk eventyrrejse til Californien og Arizona. Få vind i håret i nogle af verdens største rutsjebaner, få et knus af Mickey Mouse, tag billeder med stjernerne, kys en delfin og besøg indianerne. Mærk suset fra stjernernes by Los Angeles, nyd fiesta stemningen i San Diego og lad jer underholde med glitter, glimmer og kulørte lamper i Las Vegas. Oplev samtidigt den fantastiske natur langs Californiens kyst, i ørkenen omkring Palm Springs og ved den enorme Grand Canyon. Denne familie- og børnevenlig rejse med god tid og plads til alle er en helt fantastisk måde at skabe nogle fælles minder på, som alle i familien vil tænke tilbage på og mindes med smil og glæde.

 

OVERORDNET PLAN - 13 DAGE/12 NÆTTER:

Los Angeles – San Diego – Palm Springs – Las Vegas – Los Angeles

 

DAGSPROGRAM

DAG 1: ANKOMST TIL LOS ANGELES Stjernernes by byder velkommen og aftenen kan nydes på den berømte Santa Monica Pier, hvor Route 66 ender, med solnedgangen over Stillehavet og den lille forlystelsespark.

DAG 2: LOS ANGELES’ FORLYSTELSER

Brug dagen i en af Los Angeles’ mest populære forlystelsesparker. Tag med et kig bag kameraet i Universal Studios, dans med Mickey Mouse i Disneyland Park eller få et sug i maven i Six Flags enorme rutsjebaner på land, til vands og i luften.

 

DAG 3: LOS ANGELES - SIGTHSEEING ELLER AFSLAPNING PÅ STRANDEN

Tag på sightseeing til Hollywood, Rodeo Drive, Beverly Hills og Downtown eller nyde solen på stranden.

 

DAG 4: HIGHWAY 1 OG LEGOLAND

Nyd turen ad Highway 1 ned langs Stillehavskysten, hvor det også er en oplagt mulighed at besøge den amerikanske version af vores danske LEGOLAND.

 

DAG 5: SAN DIEGO - SIGHTSEEING ELLER AFSLAPNING PÅ STRANDEN

Nyd dagen på stranden eller med at udforske San Diego’s mange hyggelige bydele.

 

DAG 6: SAN DIEGOs FORLYSTELSER Brug dagen i San Diego Zoo, med en rundtur på hangarskibet USS Midway eller den berømte park Sea World med imponerende delfin- og hvalshows.

 

DAG 7: PALM SPRINGS

Rejsen fortsætter i det sydlige Californien til det populære ferieparadis Palm Springs, med rig mulighed for afslapning ved hotellets pool i de varme ørken temperaturer.

 

DAG 8: LAUGHLIN Fra Palm Springs gennem Nationalparken Joshua Tree National Park og forbi søen Lake Havasu, som er et paradis med vandsport til den lille spilleby Laughlin.

DAG 9: GRAND CANYON - HOOVER DAM - LAS VEGAS

Besøg indianerne ved Grand Canyon og opleve den smukke kløft fra den berømte Sky Walk inden I de blinkende lys i underholdningens højborg Las Vegas.

 

DAG 10: LAS VEGAS

Slap af ved poolen, shop amok i outlets og opleve den berømte Las Vegas Boulevard med enorme kasinohoteller opbygget omkring temaer fra al verdens lande.

 

DAG 11: LAS VEGAS

Fra Las Vegas er det også muligt at tage en udflugt med fly til Grand Canyon eller I kan besøge løverne i MGM, delfinerne i Mirage, rutsjebanen rundt om New York, New York eller cirkusset i Circus Circus.

 

DAG 12: LAS VEGAS - LOS ANGELES

På vej gennem det golde ørkenlandskab kan I gøre stop i en gamle western by, aflæse temperaturen på verdens højeste termometer og følge en del af den legendariske Route 66 inden I når Los Angeles.

 

DAG 13: HJEMREJSE

I siger farvel og på gensyn inden afrejse fra Los Angeles til Danmark.

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: