DET NORD-ØSTLIGE USA

En eventyrlig rejse til nogle af USA’s - ja måske verdens - mest eftertragtede og fascinerende storbyer samt maleriske naturscenerier i det nord-østlige hjørne af USA. Frihedsgudinden byder velkommen i New York, hvor Empire State Building, Central Park, Broadway og Brokelyn Bridge blot er nogle af de spændende attraktioner. Den historiske og hyggelige Boston ligger som New Englands største by mellem flotte kyststrækninger og smukke skove. De brusende vandfald Niagara Falls er et imponerede syn. Hos Amish folket bringes du tilbage i tiden, inden turen går til den amerikanske hovedstad Washington D.C., der med sine storslåede bygningsværker, mindesmærker og atmosfære tager dig på en rejse gennem den amerikanske historie. Kom helt tæt på toppen af det amerikanske styre i Det Hvide Hus, på Capitol Hill samt Pentagon. Denne rejse er fyldt med historie, naturoplevelser og kultur, så pak kufferten og nyd hvert øjeblik.

 

OVERORDNET PLAN - 11 DAGE/10 NÆTTER:

New York - Providence - Boston - Rochester - Niagara Falls - Washington

 

DAGSPROGRAM

DAG 1: ANKOMST NEW YORK Udnyt de første timer i New York med en gåtur i de travle gader eller gennem Central Park og lad The Big Apple byder velkommen fra toppen Empire State Building og nyde udsigten over byen fra oven, mens solen langsomt går ned.

DAG 2: NEW YORK

Tag på en sejltur rundt om Manhattan og få et unikt indtryk af hele den verdens berømte ø med de mange smukke bygninger og broer, og kom tæt forbi Frihedsgudinden. Besøg mindesmærket for 9/11 ved Ground Zero, det finacielle hjerte af Manhattan og gå en tur på berømte Brooklyn Bridge. Oplev shows på Broadway eller The New York Ballet.

DAG 3: NEW YORK

Gå på opdagelse i New Yorks mange små bydel med forskellige kulture som Chinatown, Greenwich Village, SoHo og Little Italy, hop på færgen til Ellis Island og Statue of Liberty, fin inspiration og information på New Yorks mange muséer eller lad dankortet gløde på den fashionable 5th Avenue.

DAG 4: USA’s NORD-ØST KYST

Turen går fra New York gennem smuk natur, landlige omgivelser og langs kyststrækninger ad den berømte US Route 1 til Providence, hovedstad i USA’s mindste delstat Rhode Island.

DAG 5: BOSTON

Med mulighed for at besøge øen Martha’s Vineyard samt de smukke strande og små havnebyer ved Cape Cod går turen i dag til Boston, der med sin historiske bymidte, hyggelige gader og indbydende smagsoplevelser er fyldt med spændende aktiviteter.

DAG 6: NEW ENGLAND Gennem delstaterne Connecticut og New York kan opleves historiske samfund, smuk natur og i landbrugsområderne bydes på smagsprøver af alt fra sirup til vin. En gå tur i Letchworth State Park byder på små vandfald og smukke udsigtspunkter i parken der ofte omtales som det østlige USA's Grand Canyon.

DAG 7: NIAGARA FALLS I dag skal de berømte vandfald Niagara Falls opleves på helt tæt hold og det kan gøres såvel på land, til vands og i luften fra de mange forskellige udsigtspunkter, på sejlturen Maid of the Mist, med helikopter højt over området eller mange af de andre utallige tilbud.

DAG 8: AMISH FOLKET

Med kurs mod den amerikanske hovedstad Washington D.C. går turen gennem delstaten Pennsylvania, med religiøse samfund som amish folket, slagmarken ved Gettysburg og Harley Davidson fabrikken.

DAG 9: WASHINGTON

Oplev hovedstadens mange historiske bygninger med en byrundtur til Washingtons største attraktioner som Det Hvide Hus, Lincoln Memorial, Washington Monument, Arlington kirkegården og det er også muligt at komme på en guidet tur ind bag facaden hos politikerne i The US Capitol.

DAG 10: WASHINGTON

Udnyt muligheden for gratis at besøge byens mange museer, planlæg en spændende rundvisning i verdens største kontorbygning, Pentagon og nyd nogle hyggelige timer i bydelen Georgetown, fyldt med butikker og restauranter.

DAG 11: HJEMREJSE

Det er blevet tid til at pakke kufferten og vende næsen tilbage mod Danmark.

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: