EN KLASSIKER

Til dig der altid har drømt om at rejse til det vestlige USA og bare køre ud og opleve alle de fantastiske naturscener og spændende storbyer, vi så ofte hører om og ser i film og på tv! Med din personlige rutevejledning på dansk lige ved hånden og dig selv bag rettet er der lagt op til en fantastisk ferie - ruten er tilrettelagte med forslag til aktiviteter og andre tips, hotellerne er booket og samtidigt har du frihed til at følge dine egne interesser og udforske de steder, du kommer forbi på din helt egen måde. Pak kufferten og tag på denne spændende rejse gennem de mest attraktive områder i det vestlige USA og få en oplevelse for livet!

 

REJSEPLAN - 14 DAGE/13 NÆTTER:

Los Angeles – Laughlin – Flagstaff – Bryce Canyon – Las Vegas – Bishop – San Francisco – San Simeon – Los Angeles

 

DAGSPROGRAM

DAG 1: ANKOMST LOS ANGELES Der er nok at se, så det er bare med at komme ud at opleve den enorme metropol med det samme. I skal opleve Hollywood med Walk of Fame og de berømet skilt, Santa Monica Pier, Beverly Hills, Rodeo Drive.

DAG 2: LOS ANGELES

Brug hele dagen i stjernerens by med at udforske Sunset Blvd., Getty museet, Griffith observatoriet, Downtown, Chinatown eller tag med et kig bag kameraet i Universal Studios, dans med Mickey Mouse i Disneyland Park eller få et sug i maven i Six Flags enorme rutsjebaner.

DAG 3: ØRKENEN

Med den puslerende metropol i bagspejlet dukker Mojave ørkenens store golde landskaber op i horisonten. Besøg ”The Ghost Town” inden de blinkende lygter fra den lille spilleby Laughlin i Nevada lyser op i den mørke ørken.

DAG 4: ROUTE 66 - SEDONA

Ad den historiske Route 66 går turen gennem Arizona mod Grand Canyon. Slå vejen op gennem det smukke landskab med de fantastiske røde bjerge i Sedona og fornem hvordan kampe mellem cowboys og indianere udspille sig her.

DAG 5: GRAND CANYON

I har hele dagen til at opleve den enorme Grand Canyon. Der er et væld af aktiviteter, men giv jer også bare tid til at sidde og nyde synet over den stor kløft isør omkring solopgange og solnedgang.

DAG 6: BRYCE CANYON

Gennem det fantastiske område omkring Lake Powell med udsigtspunkter over Colorado floden når I Bryce Canyon med de fantastiske hoodoo-klipper, der skyder op som et flammehav af røde og orange farver.

DAG 7: ZION - LAS VEGAS De morgenfriske bør opleve en uforglemmelig solopgang, når solen rejser sig over hoodoo-klipperne, inden turen fortsætter til de skyhøje klippevægge i Zion National Park og herfra videre til Las Vegas der ligger som en funklende skattekiste i Nevadas tørre ørken. Brug aftenen på at gå på opdagelse på The Strip i byen, der aldrig sover.

DAG 8: LAS VEGAS I Las Vegas kan alt lade sig gøre - dagen står på afslapning og shopping mens aftenen og natten rum-mer tusindvis af kulørte lys og lamper, imponerende springvand, kæmpe limousiner, shows med ver-denskendte artister, mad i verdensklasse og selvfølgelig kasinoer samt meget meget mere.

 

DAG 9: DEATH VALLEY I dag venter en enestående naturoplevelse i nationalparken Death Valley. ”Dødens dal” byder på fan-tastiske panorama udsigter, skyhøje temperaturer ved USA's laveste punkt og farverige klipper. Vest for Death Valley følger vejen bjergkæden Sierra Nevada med en af USA højeste bjergtinder.

DAG 10: YOSEMITE

Dagens helt store oplevelse er USA’s nok mest besøgte nationalpark, Yosemite. Brug dagen i den smukke naturpark, som både byder på impornerende klipper, smuk udsigt over skove, dyreliv med bl.a. bjørne, de enorme redwood træer og fantastiske vandfald. På den anden side af parken går turen mod vest gennem den smukke San Joaquin dal til charmerende San Francisco.

DAG 11: SAN FRANCISCO

En dag med hygge og afslapning i fantastiske San Francisco venter med Golden Gate Bridge, sporvog-ne, udsigten fra Twin Peaks, Fishermanns Wharf, Chinatown og fangeøen, Alcatraz.

DAG 12: HIGHWAY 1

Følg Stillehavets kyst ad den berømte Highway 1 forbi imponerende strandvillaer, ubeskrivelige udsigtspunkter og stejle klippevægge i et landskab, der skifter fra tætte skove til åbne strande og hyggelige laguner. Dagen slutter nær det berømte slot Hearts Castle.

DAG 13: SOLVANG & LOS ANGELES

Start dagen med et besøg i dansk grundlagte by, Solvang, hvor en tur gennem de hyggelige ”danske” gader er en sjov oplevelse. Kør gennem de smukke vinområder omkring Solvang videre til den histori-ske kystby Santa Barbara, hvor spansk/mexicansk fiesta stemning breder sig inden Los Angeles igen kan skimtes forude.

DAG 14: HJEMREJSE

Det er tid til at pakke kufferten og vende snuden mod Danmark et hav af oplevelser og uforglemmelige minder rigere.

 

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: