SOMMER, SOMMER OG SOL - FLORIDA

Hvis sol og varme blandet med hvide sandstrande, turkisblåt hav og spændende oplevelser er dig, vil du helt sikkert elske denne ferie i USA’s solskinsstat, Florida. Pak solbrille, solcreme og solhat for nu går turen til Disney World, SeaWorld og Kennedy Space Center ved Orlando, strand og badeferie ved den mexicanske golf, alligatorer i Everglades, malerisk solnedgange i Key West og Miami med Little Havana og hippe South Beach. En skøn rejse med garanti for afslapning og hygge under varme himmelstrøg.

 

OVERORDNET PLAN - 12 DAGE/11 NÆTTER:

Orlando - St. Petersburg - Naples - Everglades - Key West - Miami

 

DAGSPROGRAM

DAG 1: ANKOMST ORLANDO Brug de første timer i Orlando til at udforske byen, da de næste par dage sandsynligvis mest står på forlystelsesparker.

DAG 2: DISNEY WORLD, SEA WORLD ELLER KENNEDY SPACE CENTER

Slå jer løs i en af byens mange parker. Disney World tilbyder 6 forskellige parker med hver deres tema og aktiviteter til en hel dag. SeaWorld byder på en rejse blandt havets dyr med fantastiske shows og interaktion med dyrene. I kan også køre til Kennedy Space Center og få et unikt indblik i de mange spændende aktiviteter på stedet.

DAG 3: ORLANDO

I har endnu en hel dag til at opleve endnu mere af byen og parkerne. Måske vil I besøg Universal Studios og få et kig bag facaden i film og tv-verdenen, udforske mere af Disney World eller noget helt tredje.

DAG 4: ORLANDO - ST. PETERSBURG

Udforsk området omkring Tampa og St. Petersburg, oplev vores danske LEGOLAND eller nyd de hvide sandstrande og det turkis hav langs kysten.

DAG 5: DE HVIDE SANDSTRANDE

Nyd turen ned langs kysten gennem byer med små kanaler, tropiske palmer og paradisiske hvide sandstrande med tusindvis af strandskaller til den charmerende strandby Naples.

DAG 6: NAPLES Naples rolige stemning og hyggelige atmosfære sætter den perfekte ramme for en afslappende dag på stranden og i de hyggelige gader, der bør afsluttes med en malerisk solnedgang over havet.

DAG 7: EVERGLADES

Oplev nationalparken Everglades – et kæmpe vådområde med enestående natur og dyreliv, og nok især kendt for de mange alligatorer.

 

DAG 8: THE KEYS Tag ”overseas highway” over broer fra ø til ø gennem Florida Keys helt ud til sydspidsen på Key West kun ca. 100 km fra Cubas kyst. Nyd dagen i Key West i solen og omgivet af glade feriestemte mennesker, oplev øens mange populære attraktioner og snyd ikke jer selv for solnedgangen.

DAG 9: KEY WEST - MIAMI

Der er god tid til mere afslapning og udforskning af Key West. Oplev området fra søsiden på en smuk båd tur eller i fuld fart over bølgerne på en vandscooter, tag ud at snorkle eller nyd nogle timer på langs i solen inden turen går til den pulserende metropol Miami.

DAG 10: MIAMI

Nyd dagen Miami style med hvide sandstrande, turkis blåt hav og afslappet stemning blandet med hippe restauranter, top morderne butikker, hurtige biler, rigdom og smarte in-steder. Mulighederne er mange og med to hele dage i byen er der tid til lidt ad hvert.

DAG 11: MIAMI

I Miami finder I også flere store outlet malls, så hvis kufferten skal fyldes med mærkevare til spotpriser er det bestemt også muligt. En oplagt måde at runde en fantastisk rejse af på er med en sejltur ud for Miamis kyst, så I kan opleve den smukke skyline fra havet og nyde endnu en smuk solnedgangen.

DAG 12: HJEMREJSE

En eventyrlig rejse fyldt med solskin og uforglemmelige oplevelser er slut og turen går tilbage til Danmark.

 

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: