NORD-VEST USA

Tag på en uforglemmelig rejse gennem noget af USAs mest fantastiske og uberørte natur. Oplev den rå og barske Stillehavskyst af den berømte Pacific Coast Highway, kom helt tæt på aktive vulkaner, nyd udsigten fra smukke bjergskråninger over naturskønne dale og spejlblanke søer. Indånd den harmoniske og charmerende storby ånd blandet med lokalt brygget øl i Portland, smag på de lækre røde og hvide dråber i Washingtons vigtigste vinområde og nyd duften og smagen af den frisk bryggede kaffe på en af Seattles mange kaffebarer. Kort sagt en enestående sanserejse gennem USA’s nordvestlige hjørne.

 

OVERORDNET PLAN - 13 DAGE/12 NÆTTER:

Seattle - Olympia - Portland - Crescent City - Medford - Bend - Ontario - La Grande

- Renton - Seattle

 

DAGSPROGRAM

DAG 1: SEATTLE Efter ankomst til Seattle er det bare med at komme ud og opleve The Emerald City. Besøg Space Neddle, Pike Place Fish Market, den første Stabucks, gå en tur langs havnefronten eller hop på en af de mange turbåde og oplev byen fra søsiden.

DAG 2: OLYMPIC NATIONAL PARK

Fortsæt via Puget Sounds og Highway 101 gennem Port Angles og Olympic National Park med søer, vildmark, sneklædte bjergtinder, regnskov, varme kilder og Stillehavet.

 

DAG 3: MOUNT ST. HELENS - PORTLAND

Udforsk området omkring den aktive vulkan St. Helens, nyd udsigtspunkterne og fornem, hvordan naturen langsomt er ved at genopbygge, hvad det store, mest ødelæggende og dødelige vulkanudbrud i USA’s historie i 1980 ødelagde.

DAG 4: PORTLAND

Nyd hele dagen i den skandinavisk prægede metropol, med fokus på miljø, bæredygtighed, kultur, natur og unikke oplevelser som bl.a. en tur på et af de mange Mikro-bryggerier er et godt eksempel på.

DAG 5: HIGHWAY 101

Følg Oregons Stillehavskyst ad gennem små hyggelige kystbyer, langs barske klipper og over floder via de berømte McCullough broer. Udsigten fra Highway 1 er enestående og forandre sig kilometer for kilometer.

DAG 6: REDWOODS

Naturen i det nordlige Californien er i høj grad præget af de skyhøje redwoodtræer, som ofte omtales som verdens største levende ting. En gåtur blandt de enorme træer er en helt speciel oplevelse.

DAG 7: CRATER LAKE NATIONAL PARK Turen går gennem den berømte Crater Lake National Park og rundt om USA's dybeste sø til de flotteste udsigtspunkter videre til en spændende gåtur i Oregons længste lava grotte.

 

DAG 8: JOHN DAY FOSSIL BEDS NATIONAL PARK - PAINTED HILLS & SHEEP ROCK John Day Fossil Beds National Park består af tre parker fordelt på et større område i det centrale Oregon. I dag passers de smukke klippeformationer i Painted Hills og den store klippe af forstene aske Sheep Rock.

DAG 9: BROWNLEE OXBOW HIGHWAY

Følg Brownlee Oxbow Highway gennem smuk natur, amerikansk kultur via Idaho, langs Browlee reservoir og over Oxbox dæmningen - en rute, der ofte betegnes som en af Oregons smukkeste.

 

DAG 10: WALLOWA MOUNTAINS

I dag er der tid til afslapning og en udflugt til området omkring søen Wallowa Lake omgivet af smuk natur med græsmarker, blomsterenge og snedækkede bjergtoppe og området er fyldt med aktiviteter.

 

DAG 11: YAKIMA VALLEY

Dagens rute går gennem det populære vinområde i Yakima Valley, hvor der også dyrkes et væld af frugter og grønsager, og videre omkring den store vulkan Mount Rainier.

 

DAG 12: MOUNT RAINIER NATIONAL PARK

Oplev en af USA største vulkaner Mount Rainier på nært hold fra parkens mange spændende og interessante steder og udsigtspunkter. Slut dagen i Seattle.

 

DAG 13: HJEMREJSE

Det er tid til at nyde de sidste timer i Seattle, før turen går tilbage til Danmark.

 

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: