NEW YORK & WASHINGTON D.C.

Oplev en af verdens mest eftertragtede storbyer, New York, med velkendte gule taxi så langt øjet rækker og den ubeskrivelige skyline af enestående bygningsværker, der nærmest ser ud til at vokse ind i himlen, når du går rundt i myretuen af mennesker på Manhattan. Oplev den pulserende atmosfære i metropolen, der har det hele og som verdens øjne konstant er rette mod - om det er gastronomi, mode, finans, teatershows eller noget helt andet, så er byen, der samle mennesker fra hele verden, ofte centrum. Centrum for USA er hovedstaden Washington D.C., der med sine mange historiske bygninger, museer og attraktioner byder på en rejse gennem den amerikanske historie fra George Washington til i dag, hvor præsident boligen The White House, parlamentsbygningen The Capitol og militærets hovedkvarter The Pentagon er hjørnestene bag det USA, vi kender i dag.

 

OVERORDNET PLAN - 8 DAGE/7 NÆTTER:

New York - Washington D.C.

 

DAGSPROGRAM

DAG 1: ANKOMST NEW YORK The Big Apple byder velkommen og de første timer kan bruges på at strække ben i den berømte, Central Park, midt i Manhattans mylder af mennesker og trafik. I parken finder I bl.a. en statue af vores egen H.C. Andersen – længere væk hjemmefra er I altså heller ikke!

DAG 2: NEW YORK - ET OVERBLIK

Et godt overblik over byen kan fås fra toppen af Empire State Building, på en sejltur omkring den verdensberømte ø med de mange smukke bygninger og broer eller ultimativt med en helikoptertur over byens tage.

DAG 3: NEW YORK - KULTUREN

Brug dagen på at gå på opdagelse i Manhattans sydlige del, hvor en stor del af byens mest populære attraktioner som frihedsgudinden, Ground Zero og Wall Street er samlet. Oplev også New Yorks mange kulturelle bydele som Chinatown, Little Italy, SoHo og Greenwich Village. Aftenen byder på lys show ved største reklamesøjle, Times Square samt byens enorme kulturscene med bl.a. de populære Broadway shows samt The New York Ballet.

DAG 4: NEW YORK Nyd endnu en dag i New York med et besøg på et af byens mange museer, en tur til bydelen Harlem med det berømte Apollo teater, high-fasion shopping på 5th Ave. eller noget helt andet.

 

DAG 5: NEW YORK - WASHINGTON Turen går med tog fra New Yorks historiske Penn Station til den amerikanske hovedstad, Washington D.C., som der allerede i dag er god tid til at udforske.

DAG 6: WASHINGTON

Nyd dagen i den smukke hovedstad og oplever de mange historiske bygninger med en byrundtur til Washingtons mange attraktioner med Det Hvide Hus, US Capitol, Lincoln Memorial, Washington Monument og Arlington kirkegården som nogle af de største.

DAG 7: WASHINGTON

Tag på et spændende besøg i verdens største kontorbygning, Pentagon eller nyd nogle timer i bydelen Georgetown, fyldt med butikker og restauranter. I Washington har alle desuden gratis adgang til langt de fleste af byens mange museer, så der er rig mulighed for at få endnu flere kulturelle oplevelser.

DAG 8: HJEMREJSE

Det er blevet tid til at pakke kufferten og vende næsen tilbage mod Danmark.

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: