EN SANSEREJSE GENNEM DET NORD-ØSTLIGE USA

WASHINGTON - NIAGARA FALLS - NEW ENGLAND - NEW YORK

Turen starter i den historiske og storslåede hovedstad Washington D.C., I besøger de verdenskendte vandfald ved Niagara Falls, kommer gennem de mest imponerende bjergområder og følger Atlanterhavskysten hele vejen fra stilfulde Boston til den imponerende og usammenlignelige metropol New York. Der er hele vejen lagt vægt på, at denne sanserejse giver unikke indtryk, og særligt i området New England kan I få smag for, hvad dette forrådskammer har at tilbyde. Gør et visit ved smukke vinområder, frodige frugtplantager, idyllisk bakkede landsbrugsområder samt traditionsrige specialiteter indenfor fremstilling af sirup, is, øl, cider og oste i verdensklasse. Disse kulinariske oplevelser kan uden sidestykke suppleres af det allerbedste fra havet i de små hyggelige havnebyer samt restauranternes udsøgte gastronomi i østkystens storbyer. Ganske enkelt en perfekt introduktion til naturskatte, som for mange danskere er ukendte, og samtidigt opleves det østlige Amerikas mest velkendte kulturelle, historiske og naturmæssige attraktioner.

 

OVERORDNET PLAN - 13 DAGE/12 NÆTTER:

Washington D.C. - Harrisburg - Rochester - Utica - Waterbury - Portsmouth - Boston - New London - New York

 

DAGSPROGRAM

DAG1: ANKOMST WASHINGTON D.C. Brug denne først dag på sightseeing ved de tæt liggende attraktioner i hovedstadens centrum som The Capitol, The National Mall, Washington Monument, Lincoln Memorial samt Det Hvide Hus.

DAG 2: WASHINGTON D.C.

Aflæg et besøg ved de store mindesmærker for USA's krigsveteraner, nyd udsigten over Reflecting Pool, besøg den evige flame og verdens største kontorbygning Pentagon. Snup en frisk frokost på et af byens populære markeder eller i den hyggelige bydel Georgetown inden turen går mod nord gennem de små og meget traditionstro Amish-people samfund til Harrisburg.

DAG 3: LETCHWORTH STATE PARK

Betagende og storslået natur venter i naturparken Letchworth State Park, kendt som det østlige frodige USA’s svar på Grand Canyon. Stræk ben og udforsk naturen med en vandretur forbi parkens billedskønne udsigtsposter.

DAG 4: NIAGARA FALLS

Dagen er afsat til at udforske og beundre det fantastiske naturfænomen Niagara Falls. Udbuddet af aktiviteter og måder at opleve vandfaldene på er enormt og det er bare med at slå sig løs til vands, til lands og i luften.

DAG 5: FINGER LAKES

De berømte Finger Lakes er denne dags højdepunkt med enestående natur, bakket terræn og et utal af søer. Tag en vandretur langs de små vandfald i Watkins Glen State Park og benyt chance for at smage nogle af det østlige USA bedste vine f.eks. omkring Seneca Lake, hvor landskabet minder om det svenske Småland.

DAG 6: ADIRONADACK - LAKE GEORGE - GREEN MOUNTAINS

Små naturskønne ruter leder gennem Adirondack Mountains Park med fantastiske panoramaudsigter i et område kendt for produktion af ahorn sirup, og et stop ved en af de lokale ”farme” kan albefales. Fortsæt til de spektakulære Green Mountains, hvor bjerge, skove og små lokale samfund danner rammen om nogle uforglemmelige øjeblikke. Slut dagen med at smage på de verdenskendte isprodukter fra Ben & Jerry’s.

DAG 7: WHITE MOUNTAINS & PORTSMOUTH Vermont er kendt for lokalt produceret ost, grøntsager, frugt og cider af høj kvalitet og med fokus på traditioner - udnyt chance for at se og smage områdets delikatesser. De sneklædte White Mountains venter forude efterfulgt af en kulinarisk afslutning på dagen i en af USA’s ældste havnebyer Portsmouth.

DAG 8: BOSTON Dagens destination er New Englands stilfulde ”hovedstad”, Boston, og med et hav af historiske attraktioner, et spændende kulturliv med lokale markeder, bryghus og restauranter i verdensklasse er der nok at tage fat på.

DAG 9: CAPE COD

Oplev de smukke kyststrækninger ved Cape Cod, med hvide strande, små charmerende havnebyer og flot natur både til lands og til vands. Besøg også den eksklusive by Newport i USA’s mindste stat Rhode Island inden dagen slutter i en af Rhode Islands hyggelig kystbyer.

DAG 10: CONNECTICUT - NEW YORK

Besøg Connecticuts fabelagtige frugtplantager inden ”The Big Apple” venter forude, hvor tempoet hurtigt skifter. Få et overblik over millionbyen fra Empire State Building og lig også vejen forbi den fashionable 5th Avenue, Central Park, det berømte Rockefeller Center, FN-bygningen, Broad Way samt verdens største reklamesøjle, Times Square.

DAG 11: NEW YORK

Få et unikt indtryk den verdensberømte ø, dens mange smukke bygninger og broer på en sejltur rundt om Manhattan, besøg 9/11 mindevægen ved Ground Zero, Wall Street, New York Stock Exchange og Federal Hall. Slut eventuelt dagen på berømte Brooklyn Bridge, hvorfra de tusindvis af lys, som langsomt oplyse den smukke skyline kan nydes.

DAG 12: NEW YORK

Tag på en spændende rundtur gennem Chinatown, SoHo, Little Italy, Greenwich Village og Chelsea, hvor de forskellige kulturer både kan ses, høres, lugtes og smages og i Manhattan’s nyeste park dyrkes der faktisk grøntsager midt i New York City. Tag en færgetur til Liberty Island, besøg Brooklyn eller et af byens imponerende udvalg af museer.

DAG 13: HJEMREJSE

Det er blevet tid til at pakke kufferten og vende næsen tilbage mod Danmark efter en spændende rejse med utallige unikke og fascinerende oplevelser.

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: