ANN & STEFFEN'S VESTLIGE USA EVENTYR

Den ultimative rundrejse i det vestlige USA til dem der vil have det hele med på rejsen. Det handler ikke bare om at nå det hele på den halve tid - i stedet er der fokus tid, indhold, sjæl og lokal ekspertise. Turen er fyldt med alle de største attraktioner fra Walk of Fame i Hollywood, The Strip i Las Vegas og Golden Gate Bridge i San Francisco til enestående naturparker med Grand Canyon, Death Valley og Yosemite i spidsen. Med en guide i spidsen der giver lokale tips og idéer, og med vægt på oplevelser med et dansk tvist fra Ole Henriksen på Sunset Blvd. til to friske danske is-elsker og en dansk vinbonde med øje for økologi og bæredygtig er grundlagte for en unik, udbytterig og spændende rejse lagt.

 

OVERORDNET PLAN: 16 DAGE/15 NÆTTER

Los Angeles - Phoenix - Kanab - Las Vegas - Ridgecrest/Bishop - Yosemite Village - San Francisco - San Simeon - Los Angeles

 

DAGSPROGRAM

DAG 1: ANKOMST TIL LOS ANGELES Afrejse fra Danmark og ankomst i Los Angeles samme dag. Vores danske guide byder velkommen i lufthavnen og er efter check in på hotellet vært ved en hyggelig velkomstmiddag med information om de eventyr der venter forude og hvor vi lærer hinanden at kende

DAG 2: VORES LOS ANGELES Udover L.A.’s mest populære turistattraktioner som Downtown, Hollywood Blvd., Sunset, Rodeo Drive, Venice Beach og Route 66 på Santa Monica Pier venter også et unikt kig bag facaden i den danskejede isbutik hos Laura & Christian, en eksklusiv rundvisning i Ole Henriksens spa samt et besøg i byens danske bageri.

DAG 3: HIGHWAY 1 OG SAN DIEGO Vi tager på udflugt langs den smukke kyststrækning til fantastiske San Diego, der emmer af historie og afslappet mexicansk stemning. Vi besøger Silver Beach, Coronado, Gaslamp Quater, Balboa Park og hyggelige Old Town.

DAG 4: ØRKENEN FRA OVEN OG PHOENIX

I Palm Springs tager verdens længste svævebane os mere end 2500 m over havet og vi nyder en frokost på toppen med unik udsigt over ørkenen. Senere går turen videre langs nationalparken Joshua Tree mod øst til Arizonas hovedstad Phoenix, hvor vi kan slutte dagen med en kalorierig aftensmad på den verdensberømte ”Heart Attack Grill”.

 

DAG 5: DE RØDE KLIPPERS LAND

Dagens første stop er de historiske klippeboliger Montezuma Castle, inden vi fortsætter gennem Sedonas fantastiske dybrøde og orange klippelandskab. Inden dagen er omme skal vi også se på indiansk kunst, nyde udsigten over den snoede Colorado flod samt besøge området omkring Lake Powell og Page

 

DAG 6: HOODOOs I BRYCE, KLIPPER I ZION OG NEON I LAS VEGAS

Ad USA smukkest vej når vi det imponerende hoodoo-klippelandskab i Bryce Canyon. Herfra fortsætter vi til de tårnhøje klippevægge i natiolnalparken Zion, mens dagen slutter slutter blandt neonlys og overvældende temahoteller og kasinoer Las Vegas.

 

DAG 7: LAS VEGAS PÅ FØRSTE KLASSE

Dagen står på eksklusiv VIP-tur i ægte Las Vegas stil. Vi besøger Downtown, kører i verdens største limousine og kommer helt tæt på de rige og berømte i det eksklusive hotel Bellagio’s private afdeling med besøg i præsident suiten.

DAG 8: LAS VEGAS - UDFLUGT MED FLY TIL GRAND CANYON Vi flyver fra Las Vegas over den enorme Hoover Dam til Grand Canyon, hvor vi får mulighed for at besøge Hualapai indianerne, oplever deres kultur og liv i pagt med naturen. Her finder vi også den berømte Sky-walk af glas 350m over Colorado floden.

 

DAG 9: DØDENS DAL Fra blinkende lys og kulørte lamper i Las Vegas fortsætter vi til Death Valleys skyhøje temperaturer og oplever USA’s lavest punkt ved den store indtørrede salt sø samt betragter parkens enestående natur fra flere udsigtspunkter. Ude af dødens dal følger vi bjergkæden Sierra Nevada med et af USA’s højeste punkter.

DAG 10: YOSEMITE VILLAGE

USA’s mest besøgte nationalpark Yosemite venter forude. På vej til parkens dal, der er centrum for Yosemites mange aktiviteter, gør vi stop ved flere smukke udsigtspunkter. I dalen overnatter i ægte ”MASH” stil i små hytte-telte helt tæt på naturen.

 

DAG 11: YOSEMITE

Det er tid til at gå på opdagelse i Yosemite. Besøg de smukke vandfald, udsigtspunkter og Mariposa Grove med de enorme sequoia træer eller tag på en unik vandretur gennem parkens enestående natur og kom tæt på det rige dyreliv.

 

DAG 12: NAPA, SONOMA OG GOLDEN GATE

Vores rejse fortsætter til de populære vinområder Napa og Sonoma. Her skal vi opleve de smukke vinmarker og smage den dejlige vin. Senere møder vi den fantastiske by San Francisco ved den berømte Golden Gate Bridge.

 

DAG 13: SAN FRANCISCO

Vi bruger hele dagen i smukke San Francisco, hvor vi skal på rundtur til byens største attraktioner. Vi oplever de stejleste og mest snoede gader, sporvogne, Chinatown, Market Street, Fisherman’s Wharf, Pier 39 og ikke mindst historiske Alcatraz.

 

DAG 14: HIGHWAY 1

Vi følger den smukke rute ad Highway 1 langs Stillehavskysten gennem kystbyer som Big Sur sydpå til det enestående slot Hearst Castle, hvor en rundvisning tager os på oplevelse i slottet og haverne med flot udsigt over havet.

 

DAG 15: SOLVANG - EN DANSK VINBONDE - L.A.

Vi starter med at besøge en danske vinbonde, der med fokus på økologi og bæredygtighed producerer eksklusive vine i dette område. Vi går en tur gennem Solvangs danske gader, inden vi følger kysten tilbage til L.A., hvor vi slutter vores fantastiske rejse med en hyggelig afskedsmiddag.

 

DAG 16: HJEMREJSE FRA LAX

Vi nyder de sidste timer i USA inden turen går tilbage til Danmark fra Los Angeles.

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: