EN SANSEREJSE GENNEM DET NORD-ØSTLIGE USA WASHINGTON - NIAGARA FALLS - NEW ENGLAND - NEW YORK

Charmerende storbyer, fascinerende naturfænomener og uforglemmelige smagsoplevelser venter dig på denne specialdesignede rejse med alt det bedste i det nordøstlige USA. Specielt om efteråret fremstår disse naturskønne områder smukt indpakket i et spektakulært og uovertruffet farvespil af efterårets nuancer. Vi starter i den historiske og storslåede hovedstad Washington D.C., besøger de verdenskendte vandfald ved Niagara Falls, kommer gennem flere af de mest imponerende bjergområder og følger Atlanterhavskysten hele vejen fra stilfulde Boston til den imponerende og usammenlignelige metropol New York. Der er hele vejen lagt vægt på, at denne sanserejse giver dig unikke indtryk når vi besøger smukke vinområder, frodige frugtplantager, idyllisk bakkede landsbrugsområder samt traditionsrige specialiteter indenfor fremstilling af sirup, is, øl, cider og oste i verdensklasse. Disse kulinariske oplevelser bliver uden sidestykke suppleret af det allerbedste fra havet i de små hyggelige havnebyer samt restauranternes udsøgte gastronomi i østkystens storbyer. Denne rundrejse er ganske simpelt en perfekt introduktion til naturskatte, som for mange danskere er ukendte, og den leverer samtidigt det østlige Amerikas mest velkendte kulturelle, historiske og naturmæssige attraktioner.

 

OVERORDNET PLAN - 13 DAGE/12 NÆTTER:

Washington D.C. - Harrisburg - Rochester - Utica - Waterbury - Portsmouth - Boston

- Westerly - New York

 

DAGSPROGRAM

DAG 1: ANKOMST WASHINGTON D.C. Allerede i dag tager vi på en spændende byrundtur forbi bl.a. Det Hvide Hus og The Capitol. Vi vil desuden slentre ad de flotte gangstier langs The National Mall til det imponerende Washington Monument, hvor vi har en smuk udsigt til Lincoln Memorial, parlamentsbygningen samt Det Hvide Hus.

DAG 2: WASHINGTON D.C.

Flere af hovedstadens største attraktioner venter når vi ligger vejen forbi bl.a. Arlington kirkegården, Pentagon samt de store mindesmærker for USA krigsveteraner. Vi nyder frokosten i hyggelige Georgetown inden vi fortsætter mod nord for at opleve Amish folkets traditionstro hverdag i landbrugsområde omkring Lancaster.

 

DAG 3: LETCHWORTH STATE PARK

I dag bevæger vi os for alvor ind i den betagende og storslåede amerikanske natur. Rejsens første naturpark, den smukke Letchworth State Park, giver os mulighed for at strække ben, mens vi beundrer den storslåede natur.

 

DAG 4: NIAGARA FALLS

Hele dagen er afsat til at udforske og beundre de imponerende vandfald ved Niagara Falls. I selskab med guiden udnytter vi formiddagen til at få et godt overblik over området, mens eftermiddagen er fri til på egen hånd at udforske vandfaldende og områdets mange aktiviteter.

 

DAG 5: FINGER LAKES

Det smukke område omkring de berømte Finger Lakes er dags højdepunkt med enestående natur og en helt speciel oplevelse, når vi besøger områdets danske vinbonde og høre om hans liv samt smager de udsøgte vine.

 

DAG 6: ADIRONADACK, LAKE GEORGE & GREEN MOUNTAINS

Landskabet skifter karakter som vi bevæger os ind i de store bjergområder, hvor forkælelser for såvel syns- som smagssansen venter. Ad naturskønne ruter oplever vi Adironadack parken, vi besøger en hyggelig sirups-gård og følger den berømte Route 100 gennem de spektakulære Green Mountains, hvor dagen slutter hos den verdenskendte isproducent Ben & Jerry’s.

DAG 7: WHITE MOUNTAINS & PORTSMOUTH Vores sanserejse fortsætter med et besøg hos Vermonts legendariske æblecider-producent samt et traditionsrigt mejeri, og inden dagen slutter med mulighed for at nyde friskfanget hummer ved Atlanterhavskysten, skal vi også opleve de formidable udsigter i White Mountains.

 

DAG 8: BOSTON I New Englands ”hovedstad”, Boston, venter historiske oplevelser på ”frihedstien”, et hyggeligt café miljø i engelske Beacon Hill samt smagsoplevelser på byens markeder, top klasse restauranter og ikke mindst på rundvisning hos byens stolthed, ølproducenten Samuel Adams.

DAG 9: CAPE COD

Vi skal opleve de smukke strande, charmerende havnebyer og den flotte natur, der gør Cape Cod til noget helt specielt. I Plymouth venter pilgrimsskibet, Mayflower, fra Chathams fyrtårn spotter vi måske hvaler og i Hyannis er der tid til en gåtur langs Amerikas største lystbådehavn, inden vi når Rhode Islands eksklusive Newport og går en tur ad den berømte Cliffwalk.

 

DAG 10: NEW YORK

Vi starter dagen med lidt landlig hygge med en rundvisning på en flot frugtplantage inden vi ankommer til ”Det Store Æble”, der byder os velkommen med en tur ad en eksklusive 5th Avenue, imponerende udsigt fra ”Top of The Rocks” samt farverige og helt usammenlignelige Times Square.

 

DAG 11: NEW YORK

De gigantiske højhuse og de travlt befærdede gader er kendetegnende for Manhattan, og denne dag vil vi udforske den sydligste del af øen med Battery Park, Frihedsgudinden, Wall Street, New York Stock Exchange, Ground Zero, The 9/11 Memorial og Brooklyn Bridge er nogle af dagens højdepunkter. Aftenen er fri til at nyde godt af byens store kulturscene.

 

DAG 12: NEW YORK

New York er fyldt med små byer i byen og vi tager på en sanserejse gennem Chinatown, SoHo, Little Italy, Greenwich Village og Chelsea, hvor vi både skal se, høre, lugte og smage indtryk fra de forskelligartede bydele. Resten af dagen er afsat til på egen hånd at opleve netop den del af New York, som har særlig interesse.

 

DAG 13: HJEMREJSE

Dagen i dag er til fri disposition inden turen går til lufthavnen og retur med fly til Danmark.

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: