KYST TIL KYST: TEXAS - WASHINGTON

Oplevelserne står i kø som perler på en perlerække - den ene mere smuk og fantastisk end den anden - når vi rejser gennem Texas med olieboringer, kvægfarme og cowboys så langt øjet rækker, siesta og fiesta stemning i New Mexico, og Rocky Moutains bjergrige landskaber til naturperlen Yellowstone, videre til vulkaner og farverige klippeformationer i Oregon og Washington. Udover enestående natur- og kulturoplevelser venter storbyerne med hver deres charme fra Houston, Dallas og Santa Fe i syd til Denver som en perle i midten videre til de miljøbevidste Portland og Seattle.

 

OVERORDNET PLAN: 16 DAGE/15 NÆTTER

Houston - Dallas - Albuquerque - Colorado Springs - Loveland - Rawlins - Cody - Gardiner - Jackson - Boise - Portland - Seattle

 

DAGSPROGRAM

DAG 1: ANKOMST TIL HOUSTON Med ankomst i Houston oplver vi allerede fra luften byens centrum med en enorme skyskrabere.

DAG 2: HOUSTON

Vi skal på rundtur i USA’s fjerde største by kendt for olie, medicinal industrie og ikke mindst det berømte rumcenter, hvor vi slutter dagen med en spændende rundvisning.

 

DAG 3: DALLAS

Turen går op gennem Texas forbi cowboy ranches og olieboringer til Dallas. Vores byrundtur bringer os naturligvis forbi stedet, hvor præsident John F. Kennedy blev skudt, inden vi slutter dagen i de berømte Stockyards med ægte cowboy stemning og store saftige bøffer.

 

DAG 4: TEXAS

Vi fortsætter øst på gennem Texas forbi kæmpe kvægfarme med kvæg så langt øjet rækker. Stemningen skifter og bliver mere mexicansk i delstaten New Mexico, hvor vi holder en velfortjent siesta i Albuquerque.

 

DAG 5: NEW MEXICO

En dag i New Mexicos varme venter forude og vi besøger hovedstaden Santa Fe, men den smukke gamle bymidte.

 

DAG 6: DENVER

Turen går gennem Colorado og vi skal naturligvis se nærmere på The-one-mile-city med en rundtur i byens centrum med Confluence Park, Colorado State Capitol og en gåtur ad den smukke 16th Street.

 

DAG 7: ROCKY MOUNTAINS

I dag venter det smukke og imponerende bjerglandskab Rocky Mountains National Park.

 

DAG 8: RODEO I WYOMING

Turen går gennnem Wyoming til en lille landsby, med legenden Buffalo Bill som en central del af byens historie. Byens charmerende stemning og kultur er præget af det populære rodeo, og i aften kan vi i ægte western stil heppe med fra tribunerne.

DAG 9: YELLOWSTONE I dag når vi et af rejsens helt store højdepunkter, nationalparken Yellowstone, hvis natur, dyreliv og geologi er noget helt enestående. Vi skal udforske den store Yellowstone Lake, Fishing Bridge, vandfald samt varme kilder ved Mammoth Springs.

 

DAG 10: YELLOWSTONE Endnu en dag venter i smukke Yellowstone med parkens mange gejsere, hvor især Old Faithful er en legende i sig selv. Lige syd for Yellowstone møder de tre legendariske bjergtinder os ved Grand Teton inden vi ankommer til den hyggelige by Jackson beliggende i en gryde mellem bjergene.

DAG 11: OREGON

Vi skal opleve naturen og de månelignende landskaber i delstaten Idaho på vores vej mod vest videre ind i Oregon.

 

DAG 12: PORTLAND

På dagens rute kommer vi forbi lava grotter og John Day Fossil Beds National Park, hvis formationer der skabt gennem flere tusind år. Vi slutter dagen med en byrundtur i miljøbevidste Portland og aftenen kan nydes på et af byens mange mikro-bryggerier

 

DAG 13: VULKANER

Vi skal opleve to af USA mest kendte vulkaner. Først St. Helens, hvis udbryd tilbage i 1980 var det mest ødelæggende og dødelige i USA’s historie. Kort før Seattle når vi vulkanen Mt. Rainier, der med sine 4392 m er den største i USA udenfor Alaska.

 

DAG 14: SEATTLE

På byrundtur i The Emerald City kommer vi bl.a. forbi markedet Pike Place Fish Market, havnefronten, Kerry Park inden vi slutter ved byens varetegn The Space Needle. Nyd resten af dagen i byen hvor kaffebaren Starbucks startede.

 

DAG 15: SEATTLE

Dagens starter med en spændende rundvisning hos flyproducenten Boeing, hvor I bl.a. kommer ind i den enorme bygning, hvor flyene produceres. Resten af dagen er fri i Seattle som f.eks. kan bruges på det musikhistoriske museum, oprindeligt opført til minde om Jimi Hendrix, det smukke glasmuseum eller Seattle Art Museum.

 

DAG 16: HJEMREJSE

Nyd de sidste timer inden turen går tilbage til Danmark fra Seattle.

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: