DET ØSTLIGE USA - ALL AROUND

Ingen anden rundrejse opfatter flere og mere forskellige oplevelser en denne! Fra historiske og magtfulde Washington D.C., over fashionable, betagende og altid levende New York, gangster og storby charme i Chicago til drømmen om friheden i St. Louis og King of Rock blandet med nostalgi i Memphis. Og det stopper ikke her… Sydstatscharme i altid festlige New Orleans og feriestemning langs hele i Floridas kyst med afslappede Key West og hotte Miami i spidsen. Læn dig tilbage og lad dig guide gennem historie, kultur og unikke oplevelser fra den ene store attraktion til den anden på denne fuldendte rundrejse i det østlige USA.

 

OVERORDNET PLAN - 20 DAGE/19 NÆTTER:

Washington D.C. - New York - Niagara Falls - Cleveland - Chicago - St. Louis - Memphis - New Orleans - Panama City - Tampa - Naples - Homestead - Miami

 

DAGSPROGRAM

DAG 1: ANKOMST WASHINGTON D.C. Allerede i dag tager vi på en spændende byrundtur forbi bl.a. Det Hvide Hus og The Capitol. Vi vil desuden slentre ad de flotte gangstier langs The National Mall til det imponerende Washington Monument, hvor vi har en smuk udsigt til Lincoln Memorial, parlamentsbygningen samt Det Hvide Hus.

DAG 2: WASHINGTON D.C.

I dag skal vi se nærmere på byen og vi får bl.a. en spændende rundvisning i den storslåede parlamentsbygning The Capitol. Eftermiddagen er fri til på egen hånd at udforske denne spændende by og det vil bl.a. være oplagt at nyde godt af byens mange gratis museer.

 

DAG 3: WASHINGTON D.C. - ATLANTIC CITY - NEW YORK

Turen går nu videre mod The Big Apple, som amerikanerne kalder New York. På vejen gør vi stop i Atlantic City - østkysten svar på Las Vegas. Aftenen i New York står på et besøg ved Time Square.

 

DAG 4: NEW YORK

Vi får et enestående overblik over den store by først fra toppen af Empire State Building og herefter på en afslappende sejltur rundt om Manhattan og tæt på Frihedsgudinden. Eftermiddagen byder bl.a. på The 9/11 Memorial, Ground Zero, Wall Street og Brokelyn Brigde.

 

DAG 5: NEW YORK

New York er fyldt med små byer i byen, og en spændende gåtur gennem Chinatown, SoHo, Little Italy og Greenwich Village giver os rig mulighed for både skal se, høre, lugte og smage de mange kulturer. Eftermiddagen er fri til på egen hånd at opleve endnu mere at den pulserende storby.

 

DAG 6: NEW YORK - FINGER LAKES - NIAGARA FALLS

Turen går fra New York via de smukke områder omkring de berømte Finger Lakes til Niagara Falls, hvor aftenen kan nydes med udsigt over de verdens kendte vandfald.

 

DAG 7: NIAGARA FALLS

Vi skal opleve de smukke Niagara Falls fra unikke udsigtspunkter og der vi desuden være mulighed benytte sig af områdets mange tilbud som f.eks. sejlturen Maid of the Mist. Om eftermiddagen fortsætter vi til Cleveland.

 

DAG 8: AMISH FOLKET

Vi oplever området syd for Cleveland, hvor ca. 40.000 amish people bor. Vi tager en tur rundt i området syd for Cleveland, hvor en stor population af de religiøse Amish folk lever. I ly af mørket ankommer vi til ”gangster” byen Chicago.

 

DAG 9: CHICAGO

Vi starter vores besøg med en byrundtur blandt Chicagos høje skyskrabere, langs den smukke sø og besøger Millennium Park inden vi slutter ved Navy Pier. Herfra er eftermiddagen fri til bl.a. at opleve byen fra over i Willis Tower.

DAG 10: CHICAGO - ST. LOUIS Vi sætter kursen mod syd, hvor St. Louis byder velkommen med buen til friheden ved Mississippi floden. Vi nyder udsigten fra toppen og bruger resten af dagen i byens Downtown.

DAG 11: ST. LOUIS - MEMPHIS Rock kongen Elvis byder os indenfor i hans hjem, Graceland når vi omkring middag når Memphis. I Graceland går vi på opdagelse i legendens hus med det berømte jungle room og pladestudiet med de mange plader, priser og kostumer. Vi slutter dagen på den berømte gade Beal Street, hvor hyggelige restauranter og spillesteder skabe en fantastisk atmosfære.

DAG 12: MEMPHIS - NEW ORLEANS

Fra Memphis går turen stik syd til jazzens hjemby, New Orleans. Byen blev som bekendt ramt af orkanen i Katrina i 2005, som lagde det meste af byen i ruiner. Indbyggernes kærlighed til jazz og hygge finder fortsat ingen mage andre steder og vi nyder eftermiddagen og aftenen i den stemningsfyldte by.

 

DAG 13: NEW ORLEANS

Dagen er fri i New Orleans og der er tid til at nyde byens sydstats atmosfære på land eller med en hjuldamper på floden.

 

DAG 14: DEN MEXICANSKE GOLF

Vi følger den mexicanske golf fra Louisiana via Alabama til Florida gennem små strandbyer, nationalparker og naturområder og slutter dagen med solnedgangen fra stranden i Panama City.

 

DAG 15: FLORIDAS SYD KYST

Langs kysten gennem solskinstaten når vi byen Tampa på Floridas vestkyst.

 

DAG 16: FLORIDAS VEST KYST

Floridas syd-vestkyst er spækket med fantastiske feriebyer med sne-hvide sandstrande dækket af smukke strandskaller og med udsigt over det turkise hav. Vi nyder de smukke områder og gør bl.a. stop i Cape Coral inden vi ankommer til vores eget strandparadis i Naples og nyder resten af dagen her.

 

DAG 17: EVERGLADES

Vi fortsætter til nationalparken Everglades – et enormt sump område med enestående natur og dyreliv og nok især kendt for områdets mange alligatorer som vi bl.a. kommer helt tæt på med de berømte airboats.

 

DAG 18: KEY WEST

Dagens står på en heldagsudflugt til Key West og vi følger den smukke og meget enestående rute ad ”overseas highway” over broer fra ø til ø til paradiset i Key West med USA's sydligste punkt, Hemmingways hjem, de berømte Key Lime tærter og meget mere. Vi slutter dagen i Miami.

 

DAG 19: MIAMI

Miami venter med en byrundtur gennem Little Havana, Downtown og den hippe South Beach fyldt med restauranter, langstrakte hvide sandstrande og turkisblåt hav - og vi har god tid til at nyde det hele.

 

DAG 20: HJEMREJSE

Nyd de sidste timer i Miami inden turen går tilbage til Danmark.

 

Har du spørgsmål?

Ring eller skriv en e-mail og lad os allerede i dag begynde at sætte brikkerne sammen til det puslespil, som er din næste drømmerejse!

 

Vi ser frem til at høre fra dig ››

 

 

P.O. Box 7449, Beverly Hills, CA 90212 USA

Tlf: +1 818 301 4949

E-mail: info@bayexclusive.dk

 

FIND OS PÅ: